<$BlogRSDUrl$>

Saturday, May 08, 2004

Zaterdag 8 mei 2004

Misschien ken je het gevoel: wattenhoofd. Wat zeg je? Ja een wattenhoofd. Een heel bekend verschijnsel in de luchtvaart. Door de goede luchtvochtigheid in een vliegtuig afgegoten met een frisse saus van tijdsverschil die daarvoor geflambeerd is door een pittig iets genaamd, nacht overslaan.

De perfecte bereidingswijze voor een diepe, diepe slaap de avond van terugkomst. Maar wat is het dan verschrikkelijk erg om wakker te worden. Maar goed, het is weekend en ik heb een dagje vrij!!!

De markt was alweer bijna opgeruimd op het tijdstip dat ik, als diesellocomotief, eindelijk op gang was gekomen. De winkels in het centrum werden alweer leuk opgeruimd en het dagelijkse ritueel van vuilniszakken op straat zetten op het juiste tijdstip (op zaterdag is dat tussen 17.00 uur en 18.00 uur voor je info) was ook al begonnen. Gelukkig is Appie Hein nog geopend tot 20 uur. Dat scheelt alweer een hoop. Als je terugkomt van een longhaul (intercontinentale vlucht of nog beter ICA) is mijn koelkast leeg!!!

Laat de zondag maar komen, weer gezellig reservedienstje maken. Eens kijken of ik nodig ben!Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?